Evaluatie bijeenkomst 29-10 Outdoor fitness assistenten

De ervaringen tot nu toe zijn positief. Er zijn meerdere groepen die gebruik maken van het park.

* Op maandagavond is de wekelijks training om 19.30 uur door Jurgen Guikema
* Dinsdag is er om ca 09.00 uur een groep moeders die na het afleveren van de kinderen op school een uurtje gaan sporten.
* Op donderdagavond is er een groep van de Oldijk die rond 19.30 uur trainen.
* Op vrijdag is er de training van 50+ deelnemers. Naast het bewegen is ook vooral het doel elkaar te ontmoeten en gezellig bij te kletsen.

Verder zijn er met regelmaat vaste bezoekers die op eigen initiatief trainen.

Verlichting; De gemeente heeft een lantaarnpaal beschikbaar gesteld. Deze zal binnenkort worden geplaatst door dorpsgenoten waardoor er ook ‘s avonds volop gesport kan worden.
Naast de website en de facebookpagina is er behoefte aan een app groep. Hiermee kan men ervaringen uitwisselen, een training verplaatsen of informatie uitwisselen over de dikke tien.

Er komt een hardloopwedstrijd die naar alle waarschijnlijkheid op 12 mei 2019 wordt gehouden. De aanvraag is gedaan bij de gemeente en er is afstemming gezocht met de Oranjerun in Oldehove en de Abdij run in Aduard. Er hebben zich al dikker tieners beschikbaar gemeld mee te helpen met de organisatie.
Kortom, er gebeurt een hoop en de ervaringen zijn positief. Met de verlichting zal er straks weer meer mogelijk zijn en de DTRunn draagt bij aan een mooi compleet vitaal aanbod.

Feerwerd. 29-11-18 Karel Jonker

 

Reacties zijn gesloten.